Vacance France- Le Domaine de l’Olivaie

Home>Diensten>Vakanties>ZOMER 2021>VAKANTIES FRANKRIJK>Vakanties Frankrijk – Le Domaine de l’Olivaie

vakanties

Le Domaine de l’Olivaie – Gilette

Vakanties Frankrijk zomer 2021

Het ‘Domaine de l’Olivaie’, ingesloten tussen zee en bergen en op slechts 30 km van Nice, is een ideaal startpunt om de mooiste plaatsjes van de Azurenkust en het hinterland van Nice te ontdekken. Met uitzicht op de vallei van de Var, tegenover de toppen van de Mercantour, staat deze voormalige olijfgaard met meer dan honderd olijfbomen waarvan sommige tweehonderd jaar oud zijn. Vakantiegangers kunnen zich vermaken in een omgeving die zowel exotisch, levendig als gezinsvriendelijk is.

Situering:
1222 km van Brussel – 30 km van Nice

Faciliteiten:
Wifi: gratis aan de bar, betalend op de kamers – Privé-parking – Gesloten fietsenlokaal – Wasmachine + wasmiddel – Toeristisch infopunt – Kinderclubs – Huur van baby-kit – Lakens en handdoeken

Restaurant:

  • In volpension: maaltijden onder buffetvorm of geserveerd aan tafel naargelang de periode. Wijn inbegrepen. Lunchbox op aanvraag. Thema-avonden op aanvraag.

Sport en ontspanning:
Overdag: zwembad en peddelen, minigolf,speeltuin, pétanque, omnisportterrein, ping-pong (betalend), bibliotheek, fiets- en wandelroutes op aanvraag, verschillende activiteiten en uitstappen gedurende de ganse dag, ochtendgym, turnen, begeleide bezoeken …).
’s Avonds: sfeerspelen, spektakels, dansavonden, karaoke.
Kids clubs van 9u tot 12u en van 14u tot 17u.

Info:
Huisdieren niet toegelaten

Logement:
Kamer 4 pers. (16 m²): 1 plaats met 2 eenpersoonsbedden, een slaapgedeelte met stapelbed, met verplaatsbare scheiding.

Kamer 6 pers. (26 m²): 1 plaats met 2 eenpersoonsbedden, een slaapgedeelte met stapelb