Vakantiecentrum Senonchamps

Home>Diensten>Vakanties>ZOMER 2021>Vakantiecentrum Senonchamps

Vakantiecentrum Senonchamps

Gezellig en kindvriendelijk familiecentrum gelegen in een streek die geregistreerd staat als buitengewoon erfgoed van Wallonië.

SITUERING:
· Rustig en kalm ~ In een groene omgeving 3 km van Bastogne

FACILITEITEN: ~ Onthaal ~ Parkeerplaats (gratis) voor ieder bungalow ~ TV in de cafetaria ~ Wasplaats (wasmachine, droger) ~ babyuitrusting (vouwbed, babystoel)

RESTAURANTS EN BAR:
Gezellige cafetaria met grote keuze aan frisdranken, bieren, ijsjes en snacks

SPORT EN ONTSPANNING:
Speeltuin ~ Ruimte met videospelletjes ~ Biljart ~ Darts ~ Gezelschapsspelletjes ~ Minigolf ~ Animatie en kidsclub tijdens de maanden juli en augustus·~ Wandelwegen en fietsroutes vanaf het centrum (wandelkaarten zijn gratis beschikbaar aan het onthaal) ~ Een absolute aanrader is het ontdekken van Mardasson en de kelder McAuliffe

INFO:
Huisdieren zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan (2 bungalows voorzien buiten het centrum). Gelieve bij uw reservering aan te geven of u met een huisdier komt. ~ Eindschoonmaak door de klant! ~ Mogelijkheid tot arrangementen voor familiereünies, teambuilding, … (modaliteiten te bespreken met de centrumdirecteur) ~ Centrum gesloten tot en met 30 april 2020.

LOGEMENT:
Individuele bungalows ~ Alle logementen beschikken over een microgolfoven Type B6 (max. 6 personen): Kamer met twee eenpersoonsbedden ~ Kamer met stapelbed ~ Living met een tweepersoonsdivanbed ~ Kitchenette met 4 kookplaten, koelkast, keukengerei, koffiezetapparaat, bestek ~ Badkamer met douche ~ Afzonderlijke WC Type B8 (*) (max. 8 personen): Idem type B6 ~ Bijkomende kamer met stapelbed (*) Bepaalde logementen zijn gerenoveerd

LATE RESERVATIES:
Vanaf 14 dagen voor de gewenste aanvangsdatum van het verblijf, worden alle reservaties behandeld door het centrum. Neem in dit geval rechtstreeks contact op met het centrum.
Adres
Senonchamps 1
6600 BASTOGNE
Tel: 061 21 84 02 Fax: 061 21 28 60
E-mail: senonchamps@cdsca.be

PRIJS : Zie prijslijst

INLICHTINGEN:
Tel.: 02 264 60 03 – 06 – 07 Bemilcom: 9-2820-6003 – 6006 – 6007
vakanties@cdsca.be