Jongerenvakanties België – La Petite Merveille / Durbuy

vakanties

La Petite Merveille / Durbuy

Jongerenvakanties België

 

 

Een mix tussen avontuur, sport en spel, fun en feest!

Deelnemers:
Jongeren van 5 tot en met 15 jaar (ingedeeld in verschillende groepen).

Programma:
Er worden verschillende thema-kampen georganiseerd, allen met de nadruk op Adventure en plezier. Adventure kampen beginnen en eindigen op zaterdag. Paaskampen en “Taal & Adventure” beginnen op zondag en eindigen op vrijdag. Voor de allerkleinsten (5 tot 7 jaar) is het in 3 periodes van de Adventure kampen ook mogelijk om op maandag het kamp aan te vangen. Bij de inschrijving kan je kiezen voor het vervoer per bus/trein of voor eigen transport. De groepen worden ter plaatse gevormd in aanwezigheid van alle kinderen. Dagelijks staat er een groot aanbod aan avontuurlijke of sportactiviteiten op het programma.

Je kan kiezen uit kayak – hoogteparcours – avonturentochten – via ferrata – deathride – rappel – speleologie – dans – klimmen – VTT – extreme sporten – survival – longboard – muziek …

Er is eveneens plaats voor sport en groepsspelen (overdag en ’s avonds): dropping – voetbal – zwemmen (eigen zwembad) – cinema – circus – theater.

Op de laatste dag van het verblijf bezoek je Durbuy, tijd om een souvenirtje te kopen. We eindigen met een BBQ en grote party met DJ.

Op de site van LPM kunnen familie en vrienden de activiteiten volgen met foto’s en video’s.

Een vakantiekamp (misschien wel het leukste in België) in de natuur vlakbij Durbuy, het kleinste stadje ter wereld.

Logement:
De deelnemers slapen in ruime slaapzalen. De maaltijden zijn uitgebreid en lekker.

Inschrijven:
</