Vakanties België Hotel Sandeshoved – Nieuwpoort 2022

vakanties

Hotel Sandeshoved – Nieuwpoort
Vakanties België 2022

Hotel Sandeshoved

Hotel Sandeshoved is een opmerkelijk rustpunt gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad aan de verkeersvrije zeepromenade, ten zuiden palend aan het dynamische winkelcentrum van de Albert I Laan. De restaurants met zicht op zee staan bekend om hun (h)eerlijke keuken en vlotte, sympathieke bediening.

Logement: Het hotel biedt een groot aantal kamers, studio’s en appartementen (allemaal voorzien van televisie, telefoon, badkamer met bad of douche en toilet) . U heeft de keuze uit vol- of halfpension, self-catering of kamer met ontbijt. De gastronomische themaweekends en arrangementen voor korte en lange verblijven bieden voor elk wat wils.

Prijs: Er wordt een korting van 5% gegeven door CDSCA op de prijzen van hotel Sandeshoved. Deze prijzen vindt u online via www.sandeshoved.be of via hun brochure die u op aanvraag bij CDSCA kan verkrijgen.

! Om te genieten van deze korting gelieve de reservatie via de bestelbon door te sturen naar CDSCA

Adres:

Hotel Sandeshoved
Goethalsstraat 1 – Albertlaan
B-8620 Nieuwpoort

Tel: 058 23 41 53 of 55

Info corona:
Deze aanbiedingen zijn opgemaakt tijdens de pandemie crisis. Situaties of maatregelen kunnen dan ook snel veranderen of aangepast worden door de overheden. Wij zullen u hiervan steeds op de hoogte houden en de nodige maatregelen treffen welke wettelijk voorzien zijn. In geval van een lockdown en/of sluiting van de vakantiecentra nemen wij alsook contact met u op.

Inlichtingen:

02 443 24 81 – 02 443 24 480
vakanties@cdsca.be

Hoe reserveren?

Gelieve de ingevulde bestelbon door te sturen naar vakanties@cdsca.be